Сингапур смисли нов начин на транспорт

Сингапур планира следната година по своите улици да пушти нов начин на транспорт.

Станува збор за конектирани електрични велосипеди, нивна најдобра примена е тоа што нема потреба да се грижите дали ќе биде мета на некој крадец.