ТВ НОВА со мобилна апликација за iOS и Android

ТВ Нова го прошири својот простор за пласирање на информации со две одлични апликации за Android и iOS.

Отсега првпат во Македонија имате можност да ги добивате најновите и најважните вести од земјава и од светот во форма на известувања на вашиот мобилен телефон.

https://play.google.com/store/apps/details?id=press.lynx.lynx0vmnes

https://itunes.apple.com/us/app/tv-nova/id1170544515?ls=1&mt=8