Ви ја претставуваме првата паметна четка за коса

Кога е во прашање подготовката не ретко на жените токму косата им задава маки.

Затоа ви ја претставуваме паметната четка со која ќе се поштедите од нервози наутро, особено, ако имате проблематична коса.

Станува збор за паметна четка за коса која што ќе ви дава информации за квалитетот на вашата коса и ќе ви дели совети.

Габриела Додевска