Звучник со терапија за спиење

Да се нурнеме во светот на иновациите.

Сонот е многу важен за квалитетен ден. „Ај Хоум“ мислеле на ова, па има едно креативно решение, звучник со терапија за спиење.

Звучникот користи терапија со звук и светлина за воспоставување на здрави циклуси за спиење.

Еве како функционира: