Кариера во Телевизија Нова

Доколку сте во потрага по нови предизвици, мотивирани и подготвени за успех на професионален план, Телевизија Нова Ви нуди можност за вработување.

Во потрага сме по:

reporter.svg
Репортери
camerman.svg
Сниматели
video_editing.svg
Монтажери
3d_designing.svg
3Д графичари

За сите работни позиции е потребно претходно работно искуство.

БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД ТИМОТ НА ТВ НОВА!

Апликација за вработувањеКонтакт

Сектор за човечки ресурси

Адреса Бул. Киро Глигоров бр.4, зграда 2, влез 5, 1000 Скопје, Република Македонија
Телефон +389 2 2402 001
Email vrabotuvanje@tvnova.mk
Работно време Понеделник - Петок 9:00 - 17:00